(VIDEO) Concurs de table cu premii substanțiale, la Năvodari

Post image of (VIDEO) Concurs de table cu premii substanțiale, la Năvodari
Scris in Stiri , Stiri importante 0 comentarii

Competiția a fost organizată de organizația locală a PSD Năvodari, câștigătorii competiției primind drept recompensa premii in bani. Primii opt clasați în concurs vor participa la Concursul Național de table organizat, la Constanța în perioada 23 – 25 martie.

Năvodărenii interesați de jocul de table și iubitori să petreacă mai multe ore de relaxare într-o zi de sâmbătă în compania celor interesați de același sport s-au întâlnit, astăzi, la Casa de Cultură din Năvodari, gazda unei competiții de table organizată de organizația locală a Partidului Social Democrat.

Organizatorii au dat startul competiției încă de la ora 10.00, iar la start s-au înscris 244 de participanți, cu toții având vârsta cuprinsă între 18 și 99 de ani, așa cum a fost stabilit prin regulamentul de desfășurare al acestei competiții. Asta în comparație cu anul trecut când s-au înscris doar 157 de concurenți. Directorul turneului a fost consilierul local PSD, Cristian Popescu.

Intrarea a fost liberă, iar premiile oferite de organizatori pe măsura calității jocului. Astfel, pentru câștigătorul locului I premiul este de 1.000 lei, cel care reușește să ocupe locul II va primi 500 lei, cel clasat pe locul III va primi din partea organizatorilor 300 lei, iar  năvodăreanul clasat pe locul IV va primi 250 lei. Mai mult, primii opt clasați se vor califica automat la Concursul Național organizat la Constanța, în perioada 23 – 25 martie a.c. Concursul organizat de Club Sportiv de Backgammon Constanța va avea loc în incinta Hotelului Dacia Sud din stațiunea Mamaia. Categoriile de joc și premiile aferente lor sunt următoarele: Table – 50 de lei (primul la 5 linii), Backgammon – 200 de lei (9, 11, 13 puncte), Backgammon – 500 lei (11, 13, 15 puncte). De asemenea, este pusă la bătaie suma de 10.000 de lei pentru acordarea de premii suplimentare.

Revenind la competiția de table desfășurată, astăzi, la Năvodari, la start a venit și primarul orașului, Nicolae Matei care a participat pentru scurt timp la joc dovedind că este un bun jucător, mutările sale fiind apreciate de participanți.

La finalul competiției, câștigători au fost declarați următorii: Premii: locul 1 – Niculae Ion în vârstă de 65 de ani a câștigat 1000 lei,  locul 2 Nedelcu Marius a câștigat 500 lei, locul 3 Jipa Marius a câștigat 300 de lei, locul 4 Nedea Ilie 250 lei. Cel mai tânăr jucător Stan Raul (8 ani) a câștigat 100 lei. Cel mai în vârstă jucător Haralambie Dumitru (79 ani) a primit premiul în valoare de 100 lei, iar cea mai bună jucătoare a fost desemnată Romaniuc Raluca Paula și a primit, de asemenea, un premiu de 100 lei.

În cazul acesta se cunosc cei 8 năvodăreni care vor participa la Open-ul de table și backgammon Constanța care va avea loc la hotel Dacia Sud Mamaia în perioada 23-25 martie 2012. Aceștia sunt: Niculae Ion (căștigătorul locului 1), Nedelcu Marius (câștigătorul locului 2), Jipa Marius (câștigătorul locului 3),  Nedea Ilie (câștigătorul locului 4), Axenie Ion, Caldararu Andrei, Pascu Ionel, Macarie Valeriu.

VEZI VIDEO (concurs)

VEZI VIDEO (câștigătorii)

Scris de Administrator   @   19 martie 2012 0 comentarii
Tags : , , , ,

0 Comentarii

Nici un comentariu inca. Fii primul care scrie un comentariu!
Scrie un comentariu

 
Copyright © 2010 BACKGAMMON-ROMANIA.RO | Site realizat de Navodari WebDesign